• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide


KOULUTUSTILAT


KIVITUHKAKENTTÄ

LAKKE treenaa kesäkaudella Lapuan raviradan yhteydessä olevalla koiraurheilualueella, noin 2 km keskustasta. Käytössämme on aidattu ja valaistu alue, jolla on kaksi kisamittaista kivituhkakenttää (koot noin 24x50 m) , molemmilla kentillä on täysi estesarja. Osoite Ravitie, Lapua.

Vapaaharjoitteluoikeuden lunastaneet jäsenet voivat varata kentältä treeniaikaa, varauskalenteri ja ohjeet löytyvät jäsenosiosta.


taustakuva2.jpgHAIPAKKA-HALLI

Halli on n. 375m2 kokoinen koiraurheiluhalli Kauhavalla. Etäisyys Lapuan keskustasta on noin 15km. Osoite Sähkötie 1, 62200 Kauhava.

IMG_20171007_150408.jpg


Halli soveltuu niin agilityn, tottiksen, rally-tokon kuin näyttelykoulutusten treenaamiseen tai vaikkapa kasvattapäivien pitoon. Vakiona hallissa on kilpailumitat (1.1.2018) täyttävä agilityestesarja, jossa on 6 kpl 6m putkia, 19 kpl hyppyjä ja kumirouhepintaiset, korkeussäädettävät kontaktiesteet. Halli on hyvin valaistu ja lämpötila pysyy koko talven vähintään +8 asteessa. Harjoittelualustana hallissa on Saltexin hiekkatäytteinen tekonurmimatto Verdana, jonka alla on 10 mm joustokerros. Hallista löytyy myös wc ja keittiö.

Treenialueen mitat ovat n. 24m x 13m.


Hallin pohjapiirros.

Uusi_halli_mitat__esittely.pngHallin hinnasto 2017/2018:

HALLI + ESTEKALUSTO

- 25€/h (arkisin klo 17-21 ja viikonloppuisin).

- 20€/h (arkisin klo 21-17).

Kysy pidemmille tai toistuville vuokrauskerroille pakettihintaa.


PELKKÄ HALLI

- 20€/h (arkisin klo 17-21 ja viikonloppuisin).

- 15€/h (arkisin klo 21-17).

Kysy pidemmille tai toistuville vuokrauskerroille pakettihintaa.


Isommista vuokrausmääristä voidaan neuvotella tapauskohtaisesti, kysy tarjousta sinulle tai treeniporukallesi sopivasta paketista!

Vapaaharjoitteluoikeuden lunastaneet jäsenet voivat varata hallista treeniaikaa, varauskalenteri ja ohjeet löytyvät jäsenosiosta.

Halliin merkkailusta, ulostamisesta tai mistään tarpeiden tekemisestä tulee 10€ sakkomaksu ko. koiran ohjaajalle maton / esteiden sotkemisesta. Merkkaa sattunut vahinko seinältä löytyvään listaan ja ota lippaan kyljestä maksutiedot.


Tiedustelut ja varaukset hallitus@lakeudenkennelkerho.fi.


Kiinnostaako jäsenyys?

Jos kiinnostuit toiminnastamme ja jäsenyys kiinnostaa, käy täytä jäsenhakulomake!

Tulevat agilitykilpailumme.

Sagin kisakalenterista löydät tulevat agilitykilpailumme.

Ilmenikö kysyttävää?

Jos et löytänyt vastausta näiltä sivuilta, niin kysäise LAKKEn hallituslaisilta hallitus@lakeudenkennelkerho.fi