• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide


KOULUTUS

Järjestämme viikoittaista agilitykoulutusta kaikille tasoryhmille sekä kesä- että talvikaudella. Lisäksi jäseniämme käy kouluttamassa vaihtuva ulkopuolinen valmentaja noin kerran kuukaudessa tai kahdessa läpi vuoden. Seurassamme pyörii myös lähinnä kilpailevista koirakoista koostuva valmennusryhmä, jossa joka toinen kerta paikalla on ulkopuolinen valmentaja. Agilityn lisäksi seurassamme pyörii viikoittain 1-2 jäsenille suunnattua rally-tokoryhmää.

Kesäkaudella järjestämme n. 4 viralliset kilpailut sekä epävirallisia kilpailuja. Toimintaamme kuuluu myös muu agilitya tukeva toiminta, esimerkiksi alan luennot ja fysiikkaharjoitukset ohjaajille. Rally-tokossa järjestämme vaihtelevasti resurssien salliessa epiksiä ja virallisia kilpailuja. Panostamme myös kuukausittaiseen kouluttajien kouluttamiseen.

Seuramme harjoitukset ovat jaettu neljään jaksoon (kesäkausi=2 kurssia, talvikausi=2 kurssia). Ulko­- eli kesäkausi alkaa yleensä säiden salliessa toukokuun puolessa välissä ja päättyy lokakuun puolessa välissä. Halli-­ eli talvikausi alkaa loka-marraskuun vaihteessa ja päättyy viimeistään huhtikuun lopussa. Kausien välissä pidetään viikon tai kahden mittainen tauko. Kursseille ilmoittaudutaan kauden vaihtuessa uudelleen nettilomakkeella. Tästä informoidaan jäseniä sen ollessa ajankohtainen. Nettilomakkeessa on tulevan kauden kurssit ilmoitettu valmiiksi ja harrastaja valitsee niistä itselleen kolme sopivinta ryhmävaihtoehtoa. Seuramme ulkopuolisten valmentajien valmennuksista tiedotetaan ilmoittautumisen yhteydessä tarkemmin.

Lajin vauhti ja tarkkuutta vaativat esteet saattavat johtaa vakaviinkin onnettomuuksiin, ellei riskejä tunneta. Koulutusohjaajanne on kaikkein tärkein turvallisuustekijä. Älä koskaan suorita esteitä ilman koulutusohjaajan valvontaa! Kuuntele aina ensin ohjeet tarkasti ja toimi vasta sitten. Kysy aina neuvoa, jos olet epävarma. Koirasi sekä sinun terveys ja hyvinvointi on kaikkein tärkeintä! Lisenssi kattaa ohjaajalle aiheutuvat vahingot, muilta osin harjoittelu tapahtuu aina omalla vastuulla.


Kiinnostaako jäsenyys?

Jos kiinnostuit toiminnastamme ja jäsenyys kiinnostaa, käy täytä jäsenhakulomake!

Tulevat agilitykilpailumme.

Sagin kisakalenterista löydät tulevat agilitykilpailumme.

Ilmenikö kysyttävää?

Jos et löytänyt vastausta näiltä sivuilta, niin kysäise LAKKEn hallituslaisilta hallitus@lakeudenkennelkerho.fi