• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide


JÄSENEKSI


Ei aiempaa kokemusta agilitystä

Uutena lajin harrastajana pääset mukaan toimintaamme alkeiskurssin kautta. Alkeiskursseja järjestetään kysynnän mukaan, noin kerran vuodessa. Tiedustele seuraavan alkeiskurssin alkamisesta suoraan koulutusvastaavaltamme tai seuraa www- ja facebooksivujamme.


Aiemmin harrastaneet

Otamme uusia jäseniä mukaan toimintaan etupäässä sitä mukaa, kuin paikkoja on auki viikkokursseilla. Täytettyäsi jäsenhakulomakkeen, saat vastausviestin sen hetkisestä kurssitilanteestamme. Jos viikkokursseilla on tilaa, järjestämme uusille koirakoille joko yhteisen jäsenkatselmuksen tai kaksi testikertaa koirakolle suunnitellussa viikko-ryhmässä. Testikertojen perusteella ryhmän kouluttaja arvioi koirakon soveltuvuuden jäseneksi ja ryhmään.


Jäsenkatselmus

Jäsenkatselmuksessa arvioidaan koirakon soveltuvuus kursseille. Katselmuksessa kiinnitetään huomiota alkeiskurssille pyrkivien koirakoiden yhteistyöhön koiran ja ohjaajan välillä sekä koiran käyttäytymiseen suhteessa muihin koiriin ja ihmisiin.


Jäsenetuina ovat muun muassa jäsenalennukset seuramme tapahtumissa, seuran kustantama ensimmäinen virallinen startti agilitykilpailuissa sekä vapaaharjoitteluoikeuden anominen. Jäsenyys katkeaa jäsenmaksun suorittamatta jättämisestä eräpäivään mennessä. Jäsenyyttä tulee tällöin anoa uudelleen. Seuran jäsenyyttä voi anoa täyttämällä Jäsenhakulomakeen. Seuran jäsenmaksu on 20€/vuosi sekä liittymismaksu 10€.Kiinnostaako jäsenyys?

Jos kiinnostuit toiminnastamme ja jäsenyys kiinnostaa, käy täytä jäsenhakulomake!

Tulevat agilitykilpailumme.

Sagin kisakalenterista löydät tulevat agilitykilpailumme.

Ilmenikö kysyttävää?

Jos et löytänyt vastausta näiltä sivuilta, niin kysäise LAKKEn hallituslaisilta hallitus@lakeudenkennelkerho.fi