• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide


TALKOOVELVOITE (TÄRKEÄÄ)

Jotta seuran pystyy toimimaan ja tarjoamaan mm. koulutusta, tarvitaan siihen jokaisen jäsenen panostusta erilaisissa talkoissa ja kisoissa. LAKKElla on käytössä talkoovelvoite jokaisen kauden (kesä/talvi) osalta. Kullakin kaudella kerättävät tuntimäärät ilmoitetaan erikseen ennen kauden alkua, tunnit suhteutetaan tulevan kauden suunniteltuihin tapahtumiin ja jäsenmäärään. Ilman aktiivisia jäseniä seura ei pysty toimimaan, joten jokaisen antama työpanos on tärkeää tapahtumien läpiviennin kannalta! Linkki ajantasalla olevaan talkootuntilistaan löytyy jäsenosiosta, samasta tiedostosta näet myös tiedossa olevat tulevat talkoopäivämäärät.


1. Talkoovelvoitteet kerätään tunteina

2. Kuluvalla kaudella (kesä/talvi) kerättävät tunnit antavat oikeuden osallistua seuraavallakin kaudella LAKKEn kursseille tai anoa vapaaharjoitteluoikeutta.

Ryhmäpaikkaa voi hakea, vaikka talkootunnit eivät olisi täyttyneet. Ryhmäpaikan voi ottaa kuitenkin vastaan vasta sitten, kun tekemättömät talkootunnit on tehty. Tähän asti paikka on vapaasti muiden kurssilaisten käytettävissä.

3. Uuden jäsenen tulee tehdä puolet kauden talkoovelvoitteesta ensimmäisen kurssin aikana päästäkseen kauden seuraavalle kurssille.

4. Talkootunnit kerätään seuran järjestämissä tapahtumissa kisoissa/epiksissä jne

jos et jostain syystä pääse osallistumaan tapahtumiin, niin tunteja on tarvittaessa mahdollista kerryttää myös itse ehdottamallasi tavalla. Tunteja voi kerryttää myös kouluttamalla esim. muutaman kerran teematreenejä (keppi/kontakti).

5. Oman peräkärryn/pakettiauton käytöstä kuljetuskalustona saa yhden (1) kökkätunnin (esim. estekökän yhteydessä).

6. TÄYDET talkootunnit voi siirtää yhden kauden yli, jos tiedät, että tulevana kautena (kesä/talvi) et pääse osallistumaan viikkoryhmiin tai lunastamaan vapaaharjoitteluoikeutta. Sovi asiasta AINA etukäteen hallituksen kanssa.

7. Voit kerryttää tuntejasi myös jollekin toiselle jäsenelle merkkaamalla se talkoopäivän nimilistaan, jälkikäteen tehtävät tuntien siirrot eivät ole mahdollisia.

8. Ilmoittamatta jääneestä talkoopäivän poissaolosta kertyy jäsenelle -4 talkootuntia

Jos sinulla itselläsi on idea, mitä voisit tehdä seuran hyväksi ja ansaita samalla kökkätunteja, ota ihmeessä yhteyttä hallitukseen!
Kiinnostaako jäsenyys?

Jos kiinnostuit toiminnastamme ja jäsenyys kiinnostaa, käy täytä jäsenhakulomake!

Tulevat agilitykilpailumme.

Sagin kisakalenterista löydät tulevat agilitykilpailumme.

Ilmenikö kysyttävää?

Jos et löytänyt vastausta näiltä sivuilta, niin kysäise LAKKEn hallituslaisilta hallitus@lakeudenkennelkerho.fi