MITEN ON HYVÄ TOIMIA NIIN ETTÄ KAIKILLA ON HYVÄ TREENATA? 

Ohjeet ja säännötOhjeita kentälle ja halliin

  1. Olethan ajoissa paikalla (viimeistään 20 minuuttia ennen harjoitusten alkua), että ehdit verrytellä. Ilmoita mikäli myöhästyt.
  2. Verryttely. Verryttele itsesi ja koirasi hyvin sekä treenejä ennen että niiden jälkeen! Lämmittelyllä tarkoitetaan kävelyä, ravia tai yhteisiä spurtteja koiran kanssa kun lihakset ovat jo lämpimiä. Lämmittelyä ei ole pelkkä pallon heittely tai leikitys. Hyvällä alku- ja loppuverryttelyllä pysyy molempien lihaksisto kunnossa ja ennaltaehkäistään tapaturmia. Käytä koira pissalla myös ennen omaa vuoroasi ja heti sen jälkeen.
  3. Ystävällisyys. Toimi aina koulutusohjaajan ohjeiden mukaan. Ole ystävällinen muille, ota treenikaverisi huomioon ja kohtele koiraasi asiallisesti. 
  4. Siisteys. Pidetään kentät ja halli yhdessä siistinä, jotta kaikkien on mukava tulla harjoituksiin. Kerää koirasi jätökset. Älä anna koirasi merkkailla rakennuksiin tai ovenpieliin. Sisätiloissa pissaamisesta/tarpeen tekemisestä on käytössä 10€ pissasakko. Ulkoiluta siis koirasi huolellisesti, ettei vahinkoja pääse sattumaan. Tupakointi kentän/hallin välittömässä läheisyydessä on kielletty.
  5. Huolellisuus. Käsittelethän seuramme kaikille yhteisiä esteitä varovasti. Ilmoita aina jos jotakin on mennyt rikki! Ohjeet esteiden käsittelyyn PDF-tiedostona yllä.
  6. Juoksuiset nartut saavat osallistua seuran kaikille kursseille sekä käyttää hallia ja kenttää omatoimiharjoitteluun, huomioi että nartulla on oltava juoksusuoja harjoitusten ajan. Odotteluaikoina juoksuinen narttu tulee pitää hallin ulkopuolella tai kentän aitojen ulkopuolella.
  7. Hallinta. Pidäthän harjoitusten odotteluajan koirasi kytkettynä - koirasi ei tule harjoituksiin tapaamaan muita koiria vaan treenaamaan. 
  8. Huomioi muut harrastajat. Kesäkaudella agilitykenttämme läheisyydessä harjoittelevat muun muassa ravi- ja palveluskoiraharrastajat, joten yhteentörmäysten välttämiseksi huolehdithan koirasi hallinnasta tarkasti. Raviradan käyttö ulkoilutusalueena on ehdottomasti kiellettyä, mikäli radalla on hevosia harjoittelemassa.


HARJOITUKSET JA POISSAOLOT

Ilmoita aina hyvissä ajoin kouluttajallesi, mikäli et pääse harjoituksiin! Jotta treenaaminen sujuu mutkattomasti, tulee harrastajan ja kouluttajan välinen yhteydenpito toimia. Seurassamme kouluttaminen järjestetään vapaaehtoisten voimin. Kaikki kouluttajat kouluttavat siis omalla vapaa-­ajallaan, joten ryhmäläisten pitää ilmoittaa aina hyvissä ajoin kouluttajalle, mikäli ei pääse harjoituksiin.

Kaksi ilmoittamatonta poissaoloa kurssin aikana johtaa automaattisesti kurssipaikan menetykseen, eikä maksettua kurssimaksua palauteta. Ilmoittamattomaksi poissaoloksi lasketaan myös alle 2h ennen treenejä ilmoitetut poissaolot (pois lukien esim. auton hajoaminen matkalla treeneihin tms. force majeure-tilanteet).